Nagradna igra

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri »Zlato polje – Postanite pravi šef«

Nagradna igra poteka od 22. 11. 2013 do vključno 6. 12. 2013.

Splošne določbe

Ta pravila določajo način prirejanja in sodelovanja v nagradni igri »Zlato polje – Postanite pravi šef« (v nadaljevanju: nagradna igra), katere organizator je Žito d.d., Šmartinska 154, 1529 Ljubljana.

Namen prirejanja nagradne igre je nagrajevanje zvestih potrošnikov blagovne znamke Zlato polje, promocija blagovne znamke in promocija spletne strani Okus po dobrem. Nagradna igra se začne dne 22. 11. 2013 in se zaključi 6. 12. 2013 ob 24. uri. S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženec zaveže, da bo spoštoval pravila nagradne igre. Pravila nagradne igre so objavljena v nagradni aplikaciji na spletni strani www.okuspodobrem.si.

Pogoji sodelovanja

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi obiskovalci spletne strani Okus po dobrem s stalnim prebivališčem v Sloveniji, ki v času trajanja nagradne igre:

 pravilno odgovorijo na vsa tri zastavljena vprašanja in v aplikacijo vpišejo svoje podatke.

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Število sodelovanj v nagradni igri ni omejeno, zato lahko posameznik večkrat sodeluje v nagradni igri, vendar je vsak posameznik lahko le enkrat izžreban in dobi le eno izmed nagrad.

Nagradno žrebanje bo potekalo 13. 12. 2013 ob 12. uri v prostorih podjetja Žito d.d.

Podelili bomo: 15 x ponev Tefal, 30 x posodico Zlato polje in 40 x predpasnik Zlato polje. Seznam nagrajencev bo najkasneje 7 dni po žrebanju objavljen na spletni strani www.okuspodobrem.si.  Nagrajenci bodo o nagradah obveščeni po elektronski pošti najkasneje pet delovnih dni po zaključku žrebanja. Nagrado bo vsak sodelujoči prejel po pošti na naslov, ki ga je vpisal v aplikacijo, najkasneje v roku 30 dni od nagradnega žrebanja.

V primeru tehničnih ali drugih težav si organizator pridružuje pravico do podaljšanja roka pošiljanja – vendar mora o tem pravočasno obvestiti sodelujoče (prek spletne strani www.okuspodobrem.si).

Organizator za izgubljene pošiljke ali napačno navedene kontaktne podatke prejemnikov kot tudi za prijave, ki so nepopolne, ne odgovarja.

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju in zaposleni v podjetjih, ki kakorkoli sodelujejo pri izvedbi nagradne igre ali so kakorkoli povezani s poslovanjem organizatorja, ter njihovi ožji družinski člani.

Odgovornost

Organizator ne prevzema nobene in nikakršne odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja darila, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo. Organizator ne sodeluje v sporih glede lastništva poslanih daril.

Končne določbe

Sodelujoči v nagradni igri z vnosom svojih podatkov v aplikacijo soglaša s pravili in pogoji sodelovanja v nagradni igri. Rezultati nagradnega žrebanja so dokončni. Pritožba na rezultate žrebanja ni mogoča. Nagrad ni mogoče zamenjati ali izplačati v gotovini, niti jih prenesti na tretjo osebo.

Sodelujoči s sodelovanjem v nagradni igri in vnosom svojih podatkov v aplikacijo soglaša, da podjetje Žito d.d. (organizator) vodi, vzdržuje in obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov za namene podelitve nagrad, vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga. Prav tako s podpisom soglaša, da mu podjetje Žito d.d. po pošti ali elektronski pošti pošilja ankete, obvestila o svojih akcijah, novih izdelkih in nagradnih igrah. Sodelujoči v nagradni igri lahko od organizatorja kadarkoli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov za namen neposrednega trženja, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori po e-pošti odjava@zito.si ali pisno na naslov organizatorja Žito d.d., Šmartinska cesta 154, 1529 Ljubljana. Najkasneje v roku 15 dni po prejemu sporočila, bo Žito d.d. preprečil uporabo osebnih podatkov sodelujočega za namen neposrednega trženja, o čemer  bo sodelujočega v nadaljnjih 5 dneh z elektronskim sporočilom tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Prav tako podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakorkoli drugače zlorabljal.

Organizator si pridržuje pravico do spremembe pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. Odločitev organizatorja glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti. Za tolmačenje pravil je pristojen izključno organizator nagradne igre.

Ta pravila začnejo veljati 22. 11. 2013.

Organizator nagradne igre je Žito d.d., Šmartinska 154, 1529 Ljubljana.

Naše znamke

Žito+

Kruh

Žito je že več kot pol stoletja sinonim za okusen, svež kruh, pekovsko pecivo in druge pekovske in slaščičarske izdelke.

Zamrznjene dobrote

Zamrznjene dobrote so popestritev jedilnika za vse, ki kljub pomanjkanju časa prisegajo na okusne, polnovredne obroke.

 

Zlato polje+

Riži, testenine, kaše, kosmiči, zdrobi in žita za zajtrk… Zlato polje je sinonim za sodobno kuhinjo.

Maestro+

Že desetletja so začimbe, dišavnice, začimbne mešanice in dodatki jedem Maestro navdih za ustvarjanje v kuhinji.

Natura+

Žita, kaše, kosmiči, moke, stročnice in izdelke iz soje v veliki meri pridelujejo domači pridelovalci.

Gorenjka+

Polna vsega dobrega nas čokolada Gorenjka razvaja že več kot 90 let. Za sladko razvajanje ali izvirno darilo.

1001 cvet+

Zeliščne, sadne in prave čaje 1001 CVET poznajo in uporabljajo vsa slovenska gospodinjstva.

Šumi+

Šumi v svoji 135-letni sladki zgodovini ponuja širok izbor pravih slastnih mojstrovin.