
- Na olivnem olju prepražimo na trakce narezano meso, dodamo sesekljano čebulo in česen, prepražimo, dodamo narezane jurčke, gorčico, začinimo, zalijemo s smetano, pokuhamo.
- Skuhan saute zlijemo v ognjevarno posodo, robove namažemo z jajcem.
- Testo zvaljamo, posodo pokrijemo s testom ter na robu malo stisnemo. Obrežemo odvečno testo in iz njega naredimo dekoracijo (listke, rožice), ki jih položimo na testo. Spečemo na 200 °C 10–12 minut.
Svinjski saute z gobami zapečen z maslenim testom




Sestavine
- olivno olje
- 1 čebula
- česen
- 200 g svinjskega stegna
- 250 g jurčkov ali katerih drugih gob
- žlička gorčice
- 500 g sladke smetane
- rožmarin Maestro
- sladka paprika Maestro
- sol
- poper Maestro
- peteršilj Maestro
- 1 jajce
- pol zavitka listnatega testa Žito - Hokus