
- Sesekljano čebulo in česen prepražimo, dodamo limonino lupino, zalijemo z belim vinom, pokuhamo. Dodamo mezgo, sladkor, papriko, zalijemo z vodo in pokuhamo. Še enkrat zalijemo ter pokuhamo.
- Nato zalijemo z vodo, začinimo, prevremo in zmiksamo. Dodamo narezano meso v velikosti orehov ter ga skuhamo do mehkega.
- Pred serviranjem dodamo mešanico obe smetan. Postrežemo skupaj s polento.
Telečji smetanov golaž s polento




Sestavine
- 1000 g čebule
- 600 g telečjega stegna
- 30 g česna
- 2 dcl belega vina
- 5 dcl sladke smetane za kuhanje Mu Cuisine
- 1 dcl kisle smetane Mu Cuisine
- sol
- poper Maestro
- lovor Maestro
- 10 g paradižnikove mezge
- rožmarin Maestro
- sladko papriko Maestro
- polento Zlato polje