
Hrustljavo vlečeno testo v kombinaciji z mehkih kozjim sirom in aromatičnim okusom gob.
- Gobe narežemo na kocke in jih prepražimo na olivnem olju, začinimo in ohladimo.
- K ohlajenim gobam dodamo na kocke narezan kozji sir, sesekljan česen in jajce.
- Testo narežemo na cca. 5 cm široke trakove, jih premažemo z maslom in na začetek damo žličko nadeva.
- Zavijemo v trikotnik in ga premažemo z maslom.
- Pečemo 10-12 minut na 200˚C.
Trikotnik iz vlečenega testa, nadevan z gobami in kozjim sirom




Sestavine
- 1 zavitek vlečenega testa Žito - Hokus
- 400 g gob (jurčki, šampinjoni...)
- 200 g mehkega kozjega sira
- 1 jajce
- maslo za premaz testa
- sol
- poper Maestro
- peteršilj Maestro
- olivno olje