Službeno sporočilo, najnovejši smešen video ali športno tekmo si lahko ogledate tudi dan kasneje.

Pripravite hitre, enostavne jedi, ki jih imate radi in ki vam ne bodo vzele preveč časa.

Že veste, kako se boste razvajali na najbolj zaljubljen večer v letu? Brez skrbi, za nepozabno druženje v dvoje ne potrebujete veliko denarja, le nekaj odločnosti, domišljije … in seveda veliiiko ljubezni.

Marsikdo se za Valentinovo znajde v zadregi. Kako oziroma ali sploh praznovati ta “uvoženi” praznik? So rože in čokolada lepa pozornost ali kičast kliše? Se spodobi kupiti zapeljivo perilo in tvegati prepir zaradi napačne velikosti? Moram rezervirati mizo v restavraciji? Kaj pa otroci?

Okusi, posledično pa tudi Valentinova presenečenja, so seveda različni. A brez dvoma je najlepše, kar lahko podarite svojemu partnerju, večer, poln ljubezni in pozornosti. Če ste v vsakdnji naglici na to kar malo pozabili, si pomagajte s spodnjimi nasveti.

Izklopite mobilni telefon

… ja, tudi službenega, pa tablični, prenosni in namizni računalnik. In televizor. Vse te sicer nepogrešljive napravice namreč kradejo vašo pozornost. Službeno sporočilo, najnovejši smešen video ali športno tekmo si lahko ogledate tudi dan kasneje.

Poskrbite za glasbo

Ni treba, da se ves večer cedi sladkor od “zlajnanih” romantičnih popevk. Pomembno je, da najdete glasbo, ki ustreza vam in partnerju, po možnosti takšno, ki vaju bo sprostila in spomnila na lepe skupne trenutke, na primer počitnice, prvi zmenek …

Ljubezen gre skozi želodec

Kar pa nikakor ne pomeni, da morate vse popoldne preživeti za štedilnikom. Pripravite hitre, enostavne jedi, ki jih imate radi in ki vam ne bodo vzele preveč časa, po možnosti zapeljive grižljajčke, ki si jih bosta lahko razdelila. Nekaj zamisli je pripravila tudi naša nutricionistka.

Skujte skupne načrte

Druženje v dvoje se zaradi stresa in neštetih skrbi, ki nam visijo nad glavo, kaj rado spremeni v pogovore o vsakdanjih obveznostih, starih zamerah in zamujenih priložnostih. Namesto tega se raje osredotočita na skupne želje in cilje – načrtujta počitnice, izboljšave na vrtu, zabavo za rojstni dan …

Razvajajte se

Z dobrim filmom, penečo kopeljo, masažo, plesom ali branjem poezije … pravilnih in napačnih načinov ni, omejitev je le vaša domišljija. Cilj pa seveda, da se po dolgem, napornem tednu spet zbližata.